• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ МИ ЗНАЄМО, СЕБЕ ОБЕРІГАЄМО!»

«ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ МИ ЗНАЄМО, СЕБЕ ОБЕРІГАЄМО!»

2016-05-20

/Files/images/DSCF5317.JPG

Відповідно до Положення про підготовку і проведення „Тижня безпеки дитини", з метою систематизації знань дітей про безпечне довкілля з 16 -22 травня 2016 року в нашому дошкільному навчальному закладі був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Протягом тижня зміст навчально-виховної роботи з дітьми: тематичні заняття, дидактичні, сюжетні, театралізовані, конструктивно-будівельні ігри, конкурси, естафети, змагання, екскурсії, прогулянки на природу та ін. був пронизаний тематикою безпечної поведінки.

Робота проводилася в трьох напрямках:

- Робота з педагогічним колективом.

- Робота з батьками.

- Робота з дітьми.

Під час підготовки було проведено ряд заходів: - Перевірено наявність документів системи ЦЗ в ДНЗ; - Перевірено наявність журналів проведення інструкцій з ОП та безпеки життєдіяльності; - Підготовлені матеріали та оформлені стенди; - Перевірено наявність інструкцій, пам’яток з питань безпеки життєдіяльності і правил надання першої допомоги постраждалим від нещасних випадків; - Поновлено аптечку швидкої медичної допомоги в медичному кабінеті та в усіх групах; - Був проведений практичний тренінг евакуації з приміщення ДНЗ.

19 травня наш навчальний заклад відвідали працівники ДПРЧ №9 м.Моршина,а зокрема: Гончар О.А., Яцик П.В., Федорів В.В. Дошкільникам показали пожежну машину, які предмети у ній лежать, пристосування, якими користуються пожежні під час гасіння пожеж, як працює сигнальна система на машинах. Мета даного заходу полягала в тому, щоб дати дітям знання про роботу служби порятунку, вивчити будову, зовнішній вигляд та призначення пожежної машини, дати уявлення про способи гасіння пожеж. Діти мали змогу ближче ознайомитись із людьми особливої професії – пожежними.

wym-1464462495885 -ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО

Адміністрація ДНЗ №2"Сонечко" особливу подяку висловлює Гировичу Володимиру Мироновичу в допомозі організації даного заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi