Відлуння Чорнобиля

2016-04-26

/Files/images/73359232_3829471_chernobil.jpg Намалюй мені, будь-ласка, намалюй біду. Як її намалювати? Спосіб не знайду. Чи поранену пташину, може, ледь живу? А рука сама малює чорнобиль-траву. Нащо ти траву малюєш? Це біда така? Цю траву зовуть «чорнобиль», ця трава гірка. В ній отрута, смерть і сльози, і брудна вода. В ній хвороби, сум, неспокій. Це страшна біда!
Чорнобиль… Чорна біль нашої землі. Скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. І ми не маємо права забувати про героїчний подвиг та мужність ліквідаторів аварії на Чорнобильської АЕС. Чорнобиль ніколи не стане для нас минулим.

26 квітня в нашому ДНЗ відбулися виховні заняття «Поріс чорнобилем Чорнобиль, бідою нашою поріс», приурочений цій трагічній даті .

30 років минуло з того моменту, коли вибух 4-го реактора Чорнобильської електростанції розірвав нічну тишу і спокійний сон тисячі. У пам’яті людства живуть події, герої цих днів. Спомином – реквієм цих днів стала виставка дитячих малюнків «Дзвони Чорнобиля» Кожен малюнок, закликає: «Люди! Будьте пильні! Бережіть життя на Землі!»

/Files/images/20160425_162249.jpg

/Files/images/image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1069

Коментарi