• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

2015-11-20

/Files/images/image (30).jpg
З метою систематизації знань дітей про безпечне довкілля в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) №2 «Сонечко» комбінованого типу з 16 по 20 листопада 2015 року був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Протягом тижня зміст навчально-виховної роботи з дітьми: тематичні заняття, дидактичні, сюжетні, театралізовані, конструктивно-будівельні ігри, конкурси, естафети, змагання, екскурсії, прогулянки на природу та ін. був пронизаний тематикою безпечної поведінки. Його проведення мало на меті: - поліпшити якість навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; - удосконалити теоретичні знання і практичні навички педагогічних працівників щодо формування у вихованців ціннісного ставлення до власного здоров'я та життя; - пропагувати здоровий та безпечний способ життя серед дітей та батьків - інтегрувати суспільне та родинне виховання з проблем безпеки життєдіяльності дитини.

19 листопада була організована екскурсія до міської пожежної частини для дітей середньої та старших груп дошкільного віку.

Мета даного заходу полягала в тому, щоб дати дітям знання про роботу служби порятунку, вивчити будову, зовнішній вигляд та призначення пожежної машини, дати уявлення про способи гасіння пожеж.Під час екскурсії діти ближче ознайомились із людьми особливої професії – пожежними.

/Files/images/телефон 177.jpg

/Files/images/image (22).jpg

/Files/images/image (18).jpg

/Files/images/телефон 161.jpg

/Files/images/image (21).jpg

/Files/images/image (20).jpg

/Files/images/image (27).jpg

/Files/images/телефон 171.jpg

/Files/images/image (31).jpg

/Files/images/image (32).jpg

/Files/images/image (33).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi