" Герої не вмирають!"

2018-02-20

/Files/images/images.jpg

А сотню вже зустріли небеса…

Летіли легко, хоч Майдан ридав.

Із кров’ю перемішана сльоза…

А батько сина ще не відпускав.

Й заплакав Бог, побачивши загін –

Спереду сотник, молодий, вродливий,

І юний хлопчик в касці голубій,

І вчитель літній – сивий-сивий.

І рани їхні вже їм не болять…

Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло…

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна сотня в вирій полетіла…/Files/images/imgonline-com-ua-2to1-bWrkCWAI9j.jpg



20 - 21 лютого з метою патріотичного виховання відбулися заходи до Дня Героїв Небесної сотні, які розпочиналися виконанням Державного Гімну України , Хвилиною мовчання та спільною молитвою .
З дітьми старшого дошкільного віку були проведені заняття, на яких звучав Гімн України, малята притиснули свої маленькі рученята до сердець, співаючи всім знайомі зворушливі слова. Говорили про те, що означає для кожного любити свою Батьківщину; розкривали поняття що таке гідність, справедливість, мужність і відданість. Дошкільнята вже знають, що герої – це мужні, незламні, хоробрі, а ще відважні й самовіддані у бою та праці люди, це – люди, які здійснюють великі вчинки на благо інших./Files/images/5a8d7be42d1fc_1519221759_5a8d7be3da571.jpg

«ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

Нагадали про те, що минуло 4 роки від тих трагічних подій на Майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу, Герої-земляки, які віддали своє життя за рідну Україну. Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок, тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Знову від нас пішли найкращі, ті, для кого "справедивість", "гідність", "свобода", "Україна" були не просто словами, а сенсом їх життя.

Кiлькiсть переглядiв: 407

Коментарi